Share

Despre ”COOL FACTOR” și cum te ajută să fii în formă

Atunci când am găsit în revista TeenVogue un pictorial (vezi mai jos) despre echipamentul de sport al celebrităților am simțit nevoia să explic ceea ce și eu, și prietenele mele pe care le antrenez simțim, deși nu am vorbit niciodată despre asta: COOL FACTOR.

COOL FACTOR poate veni de la întregul echipament sau doar de la un detaliu vestimentar care ”scoate din anonimat” aspectul tău la sală. La modul ideal, COOL FACTOR ar trebui să vină de la felul cum arăți fără echipament, nu? :). Dar, până să ajungi să ”arăți mai bine dezbrăcată” decât echipată, este multă muncă la sală. De fapt, acesta este și unul din motivele pentru care mergem la sală, nu?

Am observat două tendințe. Prima este ”stilul Rocky”, unde nu contează ce porți la antrenament, ceea ce contează este chiar antrenamentul în sine. A doua, este ”be the trend”, unde echipamentul urmărește moda sezonului.

Personal, recomand ”stilul Rocky”, fiindcă simplifică motivația de a merge la antrenament și te face să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important.

Însă și a doua opțiune este la fel de valabilă, deoarece COOL FACTOR te poate motiva și susține în antrenamente, mai ales atunci când ești foarte conștient(ă) de imaginea de sine.

Astfel, dacă ai bugetul și timpul (pentru shopping) pentru a ”sta în trend” și ”a fi cool” cu echipamentul cu care mergi la sală, să urmărești COOL FACTOR este un lucru foarte bun. fiindcă, până al urmă, nu este nimic rău în a vrea să arăți bine, nu doar ”după”, ci și ”în timp ce”.

Iată, mai jos, câteva din ultimele ”look-uri” pentru antrenament (sau ”inspirate de”) așa cum sunt prezentate de câteva din celebritățile zilei în revista TeenVogue

ALESSANDRA AMBROSIO
ALESSANDRA AMBROSIO
BELLA HADID
BELLA HADID
CHIARA FERRAGNI
CHIARA FERRAGNI
GIGI HADID
GIGI HADID
JESSICA ALBA
JESSICA ALBA
JOURDAN DUNN
JOURDAN DUNN
KARRUECHE TRAN
KARRUECHE TRAN
RITA ORA
RITA ORA
SOFIA RICHIE
SOFIA RICHIE
VICTORIA BECKHAM
VICTORIA BECKHAM