Share

Laura Gordon, femeia la 50 de ani: ”nu sunt antrenoare de fitness, pur și simplu îmi place să mă mențin în formă”

Laura Gordon este o femeie de 50 de ani și o senzație a Instagram-ului care motivează femeile din toată lumea să se antreneze în mod constant și să-și îngrijească corpul, folosind ca exemplu propriul său corp.

Întrebată ce exerciții face, și mai ales ce face pentru abdomen, Laura Gordon spune că nu face în mod special un anume set de exerciții, dar că se antrenează în mod constant, zilnic, și nu se dă în lături de a folosi greutățile.

Așa cum recomand și eu de fiecare dată prietenilor mei pe care îi antrenez, exercițiile trebuie însoțite de o dietă corespunzătoare, care trebuie menținută pe termen lung, iar la modul ideal, adoptată ca stil de viață.

Așa cum demonstrează felul cum arată Laura Gordon, merită!

Laura Gordon: ”Mă antrenez regulat de 26 de ani, nici o zi nu a fost ușoară. Dar starea de sănătate obținută a meritat fiecare minut petrecut la sală. Împlinesc 50 de ani peste 7 luni, dar am învățat deja că nu există o vârstă la care să te oprești din a avea grijă de tine însuți. Trebuie să te apuci și să mergi înainte. Când mi-a mers greu în viață, m-am antrenat și mai intens, nu am renunțat, și până la urmă, totul s-a rezolvat și cea câștigată am fost tot eu.”