Share
Mergi la sală? Renunță la cântar!

Mergi la sală? Renunță la cântar!

Musculatura este trei ori mai densă decât grăsimea și aproape de trei ori mai grea. Slăbind prin antrenament, vei scăpa de grăsimea din corp și vei câștiga masă musculară în locul ei, iar cântarul îți va arăta imediat o creștere în greutate, iar acest lucru te va descuraja și te-ai putea gândi că ”sala te îngrașă” 🙂 Este greșit. Dacă te-ai apucat serios de exerciții la sală, ascunde cântarul, fiindcă nu mai este relevant.
Dar dacă musculatura trage mai greu la cântar, ea ocupă mai puțin spațiu pe corp, fiindcă are un volum mai mic decât grăsimea, ceea ce se va vedea foarte repede în oglindă.
De aceea, dacă vrei să-ți măsori ”progresul”, înlocuiește cântarul cu un metru de croitorie și măsoară-ți circumferința taliei, a brațelor, a pulpelor. Progresul se va vedea atât în scăderea în centimetri, cât și cu ochiul liber, fiindcă musculatura, chiar dacă este ”mai grea”, este mult mai compactă, și vei dobândi un look suplu cu până la 30 % doar dezvoltându-ți mușchii.
În plus, o musculatură mai dezvoltată va susține mai bine trunchiul și asta se va vedea imediat prin îmbunătățirea posturii generale.
Reține: prin exerciții regulate, câștigi puțin în greutate, dar ”te subțiezi” rapid și câștigi imediat în suplețe.
Antrenează-te cu mine pentru a-ți păstra motivația de a te antrena și a-ți atinge obiectivele de sănătate, tonus sau look 🏆 Cu drag, Dana 😘😘😘