Share

TOP FIT 90 cu Dana Iancu, ghidul pre-program: tot ce trebuie să știi înainte de a accesa programul TOP FIT 90

top fit 90 dana iancu

TOPFIT90 cu Dana Iancu
Slăbești și-ți intri-n formă în 90 de zile
cu Dana Iancu, campioană a României la BodyFitness


GHIDUL Pre-Program

TOP FIT 90 este un program combinat de fitness și nutriție desfășurat de la distanță sub coordonarea și supravegherea Danei Iancu, instructor certificat de fitness, expert în nutriție și campioană a României la BodyFitness.

Urmând TOP FIT 90 și coordonarea Danei Iancu, ai acces direct la informații, exerciții și secrete unice, verificate atât în practica de zi cu zi, cât și competiții naționale și internaționale de specialitate.

Prin programul TOP FIT 90 obții nu doar o suită de exerciții și indicații pentru nutriție, ci obții exercițiile și nutriția ADECVATĂ ȚIE, pentru momentul în care ești, condiția fizică, stilul de viață și obiectivele pe care ți le propui.

Pentru că TOPFIT90 este un program la distanță, în care ții legătura permanent cu Dana Iancu, este necesar să urmezi aceste trei regului esențiale:
1. Să urmezi întocmai indicațiile Danei
2. Să nu ”trișezi”
3. Să comunici cu Dana permanent

Cum se desfășoară TOP FIT 90

Faza de pregătire

1. Gândește-te bine ce obiective îți stabilești să atingi la finalul celor trei luni de antrenament. Acest lucru este foarte important, deoarece Dana Iancu îți va personaliza atrenamentele și dieta în funcție de ele. Formulează-ți clar aceste obiective și comunică-i-le Danei.

2. Asigură-te că ai un abonament pe 3 luni la sala la care mergi de obicei, cu minim 3 ședințe pe săptămână

3. Mergi la un cabinet medical și efectuează un test de indice de masă corporală. Comunică aceste rezultate Danei.

4. TOP FIT 90 are și o importantă componentă de nutriție, ceea ce însemnă că îți vei schimba obiceiurile alimentare. Înainte a începe programul, elimină din frigider și din cămară alimentele cunoscute drept ”inamicii dietei”.

5. Nutriția sănătoasă este, de regulă, mai scumpă, ca timp și bani, cel puțin la început, până îți formezi rutina. Asigură-te că ai resursele și locurile de unde să îți cumperi alimentele sănătoase recomandate de Dana. Nu este vorba de nimic special, dar uneori, simpla schimbare a rutinei de cumpărături poate fi un obstacol.

6. Anunță-i pe cei dragi sau/și pe cei alături de care trăiești că urmează să intri într-un program de 90 de zile de fitness și nutriție, spune-le ce obiective ai, asigură-te că te vor susține și te vor ajuta să menții disciplina și rigorile programului. Acest lucru îi include și pe colegii de la locul de muncă. E important, fiindcă nu poți reuși fără susținerea celor apropiați ție!

7. Asigură-te că ai un echipament sportiv adecvat și că poți conta pe el cel puțin trei luni.

8. Asigură-te că nu suferi de vreo afecțiune care s-ar putea agrava datorită programului. Este foarte recomandat să faci o vizită la medic și să îl întrebi dacă există restricții privind începerea unui program de fitness și nutriție.

9. Dotează-te cu un cântar bun și cu o oglnidă mare. Vei avea nevoie de ele zilnic ca să-ți verifici progresele.

10. Găsește un loc în casă sau la sală unde să-ți faci poze pe parcurs (chiar și zilnic). Fotografiile sunt foarte utile pentru a vedea cum se transformă corpul tău pe parcursul celor trei luni.

Unele din subiectele de mai sus le vei discuta cu Dana la început, dar este bine să le ai listate înainte de a te decide să începi TOP FIT 90.

Faza de comunicare cu Dana

1. Înainte de a discuta cu Dana despre TOP FIT 90 fii absolut sigur(ă) că asta ceea ce ce vrei să faci. Să îți schimbi rutina și obicieurile este unul din cele mai grele lucruri de făcut în viață, așa că ia o decizie fermă și fără echivoc. Până la urmă, tot ce vei face în cele trei luni care urmează este un lucru bun pe care îl faci numai și numai pentru tine.

2. Fii complet deschis(ă) când explici condiția ta fizică înainte de începerea programului. Deoarece coordonarea și supravegherea vor avea loc, de cele mai multe ori, telefonic, este esențial ca Dana să înțeleagă exact cum ești acum și ce vrei să obții.

Ai început TOP FIT 90

1. Ține un jurnal și notează în el toate indicațiile Danei, precum și rutina și exercițiile pe care urmează să le faci în fiecare săptămână. Fă-l simplu, sub formă de listă de activități, ca să poț bifa ce ai făcut.

2. Ține un jurnal alimentar. Notează cu sinceritate ce ai mâncat și fă-ți planul meniurilor pe ziua următoare, ba chiar și pe o săptămână înainte (e recomandat).

3. Nu trișa niciodată. Amintește-ți mereu că aceste trei luni ale programului TOP FIT 90 sunt numai și numai pentru tine, ceva ce investești în tine. De ce ai vrea să scazi valoarea investiție tale în tine, evitând exercițiile sau programul de nutriție?


Pentru a te înscrie în program, sună la +40720.50.30.81 sau ia legătura cu Dana Iancu prin intermediul paginii oficiale Facebook: Facebook.com/danaiancufitness